2022-10-18
炸鸡+pizza + 小食放题 HK$138 (75分钟)肚腩成日睇韩剧都见到主角食炸鸡食得好开心,不过要系香港揾到一间好食嘅炸鸡店都唔容易架,之前同过朋友去食Sodam Chicken 一次,觉得几正,知道佢地有炸鸡放题,即刻去食😋得炸鸡,会唔会好热气呀?😐其实都有韩式泡菜、沙律、水冷面,芝麻菠菜呢啲小菜架🍀🍜食几旧就食下小菜,都还好呢🥗重点推介韩式辣拌海哲,甜甜酸酸,几有咬口,又唔会太多酱好黏腻咁,真系几好食🍱😚Pizza 都几出色架😆薄底而且有唔同口味,我地叫左个千岛加勒比薄饼都几多芝士都料🍕🧀重点‼️炸鸡😆肚腩私心top 5炸鸡🤭1️⃣柠柠柚子炸鸡🤩个酱好清新,估唔到柚子味同炸鸡咁夹🍋2️⃣黄金咸蛋黄炸鸡🍳中意食咸蛋黄的朋友唔好错过,真系满满的咸蛋黄,劲香脆3️⃣黑糖脆脆炸鸡🧋真系估唔到炸鸡都可以黑糖味,佢出边嘅皮炸得粟米脆片咁样,加上黑糖口味几难忘4️⃣甜酸炸鸡🍬点可以唔要经典口味呀😛甜酸酱冇得输5️⃣柠檬柚子炸鸡🍋西柠鸡嘅味道,绝对有保证🤓正其实肚腩同朋友仲食左其他口味,例如韩风紫菜焗鸡、蜜糖芥末香葱炸鸡,都双重芝士焗鸡,都几好食架😋如果有勇士想挑战,都可以试下喷火辣焗鸡🔥🔥肚腩同朋友系完全ha
重点‼️炸鸡😆肚腩私心top 5炸鸡🤭
1️⃣柠柠柚子炸鸡🤩个酱好清新,估唔到柚子味同炸鸡咁夹🍋
4️⃣甜酸炸鸡🍬点可以唔要经典口味呀😛甜酸酱冇得输
5️⃣柠檬柚子炸鸡🍋西柠鸡嘅味道,绝对有保证🤓正
其实肚腩同朋友仲食左其他口味,例如韩风紫菜焗鸡、蜜糖芥末香葱炸鸡,都双重芝士焗鸡,都几好食架😋如果有勇士想挑战,都可以试下喷火辣焗鸡🔥🔥肚腩同朋友系完全handle 唔到🌶️🥵不过大家见对方食得咁狼狈,肚腩眼线都化埋,又几好笑🤣
美好的事物总是留不住... Sodam Chicken 做紧以下结业优惠啦:
炸鸡焗鸡pizza小食放题4人同行1人免费
外卖自取炸鸡焗鸡买一送一