下午六点零经过谂住求其食啲野 等夜晚大餐 一入门口个男侍应都几好礼貌 坐低后就有个中年老女人侍应「招呼」揸住个menu问佢有咩汤面拣,因为佢menu根本就无写有汤面类,佢就好唔耐烦咁答汤饭可以转汤面,咁其实讲一句都好嘥左你啖气既不如唔好做啦,都唔知系咪前世欠左佢咁 最后要左个烧鹅米 $67一碗黎讲好细碗下(米粉仲贵过饭,但就比个下午茶size我) 烧鹅味道唔错 肉就唔多 米粉汤一般粉面档水准 。 好喇,食紧果时仲听到个中年老女人侍应讲左几分钟咩咩烧鹅米 阿姐 其实你喺我两米范围 三枱客得我一个食烧鹅米粉 你觉得我听唔到定表演白卡?一句讲晒 市井侍应,无礼貌文化,100%唔会再帮衬 祝早日关门大吉