☺️拣佢哋 绝对系被佢哋个vibe吸引🥰 😎佢哋喺走美日Retro Pop为主题嘅楼上cafe 🙌🏻 座落喺铜锣湾535嘅3/F 够私隐度 完全营造到独立嘅空间 👍🏻真系好relax 好chill🙌🏻而且餐厅楼底高 空间大 仲有室外室内用餐区👍🏻 重点系Pet Friendly㗎 啱晒一众毛孩👏🏻👏🏻👏🏻 🤩室内室外都有好多嘅打卡位 除咗环境 食物都非常igable 服务都非常友善💯😋第一次发掘到佢哋 当然要order 佢哋嘅推介🙌🏻🤭✨日式牛肉酸种包 $118🧅日式洋葱肥牛 一定系绝配👍🏻 加埋水波蛋 食用花 又好影 食物味道口感又丰富 好唔错👏🏻✨唐扬炸鸡枫糖酱班戟 $129咸食+甜食 🤩有惊喜 😋炸鸡香脆juicy 再配合厚身松软嘅班戟 👍🏻一啲违和感都冇 加上水波蛋 又打卡又好味 大推🤭🙌🏻✨鲷鱼烧芭菲 $78好多日式餐厅都有芭菲 但佢哋加条鲷鱼烧 令我即刻想飞转日本😝鲷鱼烧馅料系满满嘅吉士酱 再加埋个抹茶芭菲 真系超满足😋 私心最钟意佢哋底层嘅燕麦干果脆脆 口感味道比起平时其他地方食嘅更丰富🤭✨抹茶柠檬梳打 $45😍我好钟意佢哋个杯😜 好厚身又印有餐厅logo 好有质感🤩 如果

😋第一次发掘到佢哋 当然要order 佢哋嘅推介🙌🏻🤭

✨日式牛肉酸种包 $118

✨唐扬炸鸡枫糖酱班戟 $129

✨鲷鱼烧芭菲 $78

✨抹茶柠檬梳打 $45
😍我好钟意佢哋个杯😜 好厚身又印有餐厅logo 好有质感🤩 如果有得买就好😆

💁🏻‍♀️柠檬梳打 饮落非常清新 后续会有淡淡嘅抹茶味 又几夹㖞 如果抹茶味再浓少少 唔知会唔会更满足呢😜

✨热朱古力 $42
唔系假甜嘅朱古力 非常啱我口味 饮晒成杯都唔漏 意外哋呢杯几好饮㖞🥰 赞👏🏻
✨唐扬炸鸡枫糖酱班戟
✨日式牛肉酸种包