!!❤️‍🔥1000% 回頭再去飲湯❤️‍🔥!!☘︎︎ ☘︎︎ 點心二人套餐 $𝟙𝟚𝟠➪ 淨係呢個套餐已經試到4款唔同嘅燒賣寶寶ssss😁除咗有傳統燒賣,還有很多創意款式,我從未在其他酒樓或點心店見過呢!乾蒸牛肉燒賣、帶子燒賣~糯米燒賣第一☝️次試,外貌很可愛,更以薄燒賣皮包住糯米飯🍚感覺好新奇飽肚!☘︎︎ XO醬菜苗餃👍🔥➪ 貌似粉果的煙韌皮但比粉果皮更煙韌🥰包裹住菜苗,面頭灑上XO醬添點甜辣味🥰一口吃掉再來一件好嗎😆☘︎︎ 黑金流沙包當然美味!拿上手熱辣辣很想掉返低,但又要襯熱流它的心😹結果當然是流心得全手都是奶⋯⋯😭皇😭⋯⋯食埋蝦餃、爆餡叉燒包後已經好飽,勁大盅嘅鳳爪排骨飯都仲未吃呢!所以明白為什麼話「好抵」呀😉☘︎︎ ☘︎︎ 飽肚靚湯套餐 $𝟞𝟠 (自選飯及湯款)➪ 鳳爪排骨飯 + 准杞螺頭竹絲雞湯❤️‍🔥👍超強推介👍❤️‍🔥➪ 用荷葉鋪底蒸的鳳爪排骨飯以點心籠端上,份量顯然比一般酒樓多一倍以上🙈最後食唔晒打包一半第二天再當午飯🥣食呢🐒➪ 黑黑的竹絲雞又名烏雞,准山、杞子再加上滋陰補腎的鮮甜螺頭每天燉足7小時!在燉雞過程中,大量的鮮味物質會溶解到湯中,因此雞湯會變得鮮甜美味。我敢說在家裡也無人如此用心常常燉湯飲
!!❤️‍🔥1000% 回頭再去飲湯❤️‍🔥!!

☘︎︎ ☘︎︎ 點心二人套餐 $𝟙𝟚𝟠

☘︎︎ XO醬菜苗餃👍🔥

☘︎︎ 黑金流沙包

☘︎︎ ☘︎︎ 飽肚靚湯套餐 $𝟞𝟠 (自選飯及湯款)

➪ 黑黑的竹絲雞又名烏雞,准山、杞子再加上滋陰補腎的鮮甜螺頭每天燉足7小時!在燉雞過程中,大量的鮮味物質會溶解到湯中,因此雞湯會變得鮮甜美味。我敢說在家裡也無人如此用心常常燉湯飲!這個絕對是我1000% 回頭再去飲的湯😍🥰

▼・ᴥ・▼
2021-06-26