2023-07-20
Suprise咖啡店有西式甜甜哋粟米糙米粥+靓靓玫瑰花latte吸晴+松脆芝士蕃茄酥皮饼, 谂唔到外藉女barista 流利广东话招呼perfect breakfast!可能九龙湾多数本地客人,现在驻场有外藉女barista 讲流利广东话招呼,耐唔耐店舖也会转换食品,有时唔见咗喜欢的款式又多番啲新款,今日来得及时啱啱个胃唔系好妥想食粥又刚错过早餐时间附近又无,入到咖啡店呢度居然有粥☺️?!立即取了粟米糙米粥,薄薄哋之士蕃茄酥皮饼,见到靓靓玫瑰花latte海报又叫番杯,坐低才看到横额可转豆奶更健康,噢错过了!当手持靓靓玫瑰花latte即刻心花怒放Good morning!暖胃又甜甜哋粟米糙米粥,叹件热热哋松脆小小咸香芝士蕃茄酥皮饼perfect breakfast!感觉这品牌啲嘢几fresh味道也tasty.不过比较nature的食物多带点raw taste 要视乎阁下接受程度? 睇吓你招追求健康还是味道多啲?
Suprise咖啡店有西式甜甜哋粟米糙米粥
靓靓玫瑰花latte吸晴
坐低才看到横额可转豆奶更健康,噢错过了!