🚶🏻‍♀️离地铁站唔远,穿葵芳d 出口过2个商场一落天桥右边就会到工厦门口 ,大约7-8分钟距离~💰$118就可以玩全日🥰 $50/hr $88/2hra 大小同价无低消无加一 👍🏻👍🏻的确平过唔少猫cafe,location嚟讲又方便大家玩完去扫街/行街👍🏻呢到嘅店员都好尽责🤍,入嚟嘅时候会讲清楚收费,另外会提醒下其他注意事项~ 我地玩紧嘅时候又会同我地分享下平时同猫咪嘅相处🤣👀会嚟猫Cafe 都记得好好跟足指引,保障返猫猫同自己嘅安全🤍呢度有几十只猫🐱🐱🐱,墙上面有几幅family tree + 猫猫关系图,好搞笑好记得佢有只猫写住沟唔到另一只😂😂😂呢度有5个空间:reception+厨房位一个猫人共处嘅大厅一间quiet room一间猫猫嘅厕所(透明玻璃可以望住佢地🫢😂)大厅有个闲人勿进嘅小空间养著猫bb🐱, 佢地都好可爱,希望佢地好好成长健健康康 (ㅅ´˘`)♡大厅仲有个属于猫猫嘅大城堡🏰,另一边墙系佢地嘅跳板同爬架台同座地凳都拍晒墙,有需要可以自己占用~ 另外仲间quiet room 喺比人喺入面做下嘢,入面都有组合爬架比猫猫玩~✨❕呢度嘅猫猫比起我去过嘅其他地方都痴人/唔怕人

我地玩紧嘅时候又会同我地分享下平时同猫咪嘅相处🤣

呢度有5个空间:
reception+厨房位
一个猫人共处嘅大厅
一间quiet room
一间猫猫嘅厕所(透明玻璃可以望住佢地🫢😂)

大厅仲有个属于猫猫嘅大城堡🏰,另一边墙系佢地嘅跳板同爬架
台同座地凳都拍晒墙,有需要可以自己占用~

❕呢度嘅猫猫比起我去过嘅其他地方都痴人/唔怕人🥰,基本上你拎个玩具d猫猫就会同你互动😚
👦🏻就咁坐喺度然后只黑猫芋圆🐈‍⬛就自己爬咗上佢大髀坐咗好耐... 🥹

👨🏻‍🍳🤳🏻海陆空精选套餐
应该因为要顾及猫猫安全所以见佢地都系用微波炉解冻+用气炸锅煮食~
块特厚纯牛汉堡入货唔错,几好食,好多汁;鸡扒唔干,另外有沙律菜,烟肉同辣肉肠~
我地嘅水杯同水壶都系猫猫几可爱🐾
🔎佢地另外有间同名小食店系葵广📍,而小食店饮品嘅选择都唔少
小食店嘅嘢食同嘢饮可以带嚟猫cafe, 行过嚟都只系5分钟~

我地前后玩咗3个钟,overall cp值都高,离地铁站唔远,平过之前我去过几猫cafe,,而呢度嘅猫都唔怕人+会同你玩,呢度嘅收入又会拨作救援流浪动物用途~值得嚟cafe玩过一个晏就