2021-01-12
大家身边有几多个可以交心嘅自己?好感恩我身边有你陪伴着我渡过第12个年头💗为咗纪念呢个咁特别嘅日子!我哋都去做返啲有意义得黎又开心嘅嘢啦😍今次我哋嚟咗上环嘅DK Cuppa Tea食佢比全新推出「极雪祝福」下午茶🥰呢个set以北极熊同雪地为主题🐻❄️佢哋个摆设真系好精致🌟仲有埋北极熊同小木屋衬托精美嘅点心🥧咸点有惹味既莎乐美肠芝士串同开胃素菜挞!饼底松松脆脆朋友都好钟意❤️意大利香草田螺里面仲有浓厚牛油香嘅薯蓉!甜点有云呢拿 Cupcake💗上面嘅北极熊仔真系做得好得意😍我同朋友都觉得靓到唔舍得食😆香浓幼滑既雪花朱古力!同埋都系印有可爱北极熊嘅朱古力白熊马卡龙!仲有百果馅饼 🥧同英式松饼配玫瑰酱超级钟意佢哋个玫瑰酱!好香嘅玫瑰味但系又唔会好甜!仲有超级精致嘅白熊棉花糖🐻❄️最后只要出示指定野生动物保育有关慈善机构捐款既收据,就可以获赠北极熊公仔🧸可以食精致下午茶之余仲可以为保护环境出一分力🌍因为系我哋嘅12周年所以我哋食嘢都孖住上😍食食吓嘅时候我哋见到佢哋有个好靓嘅粉鸟伊人下午茶💗咁靓咁我哋梗系一次过食埋佢啦😍就连个三层架都非常精美💗成个套餐都系粉红色💗好梦幻,啱晒我哋一齐打卡😛咸点有层
咸点有层次分明嘅迷你牛角包🥐酥脆英式猪肉肠卷 ,咸香巴马火腿配香浓芝士串🧀甜点有红豆芝士蛋糕🍰呢个配搭真系好特别一啖咬落去多重口感😍腰果味马卡龙呢个配搭真系好特别!咬落有浓浓果仁香😛🌹玫瑰朱古力呢个真系靓到唔舍得食😆同埋有我哋最爱嘅玫瑰酱英式松饼💗