2021-04-14
🥛美肌牛奶锅 配粉丝 + 菠萝四季茶 $122有好多虫草花、鲜淮山、金菇、鸡肉片,啲娃娃菜食极都仲有。花胶都唔错,食到佢个种胶胶哋嘅感觉!花枝丸同鱼丸够弹牙;枝竹同粉丝索晒啲牛奶香,极入味。而四季茶个茶味愈饮愈出☺️🌶台式麻辣锅 配卤肉饭 + 珍珠奶茶 $134呢款有牛肉片、鸭血、米血糕,够晒台式。另外仲有弹牙爆汁牛筋丸、海鳗鱼丸同香菇贡丸。但朋友觉得再辣啲仲正。卤肉饭味道都唔差,卤肉大大粒送饭一流🤣🍗台式鸡皮卷 $36我个日唔太肚饿,所以叫咗呢碟鸡皮卷,谂住少少哋。佢写得两条好似好少咁,其实有8件鸡皮包住鸡肉卷,好邪恶,略嫌油腻,但好惹味😋🍵百香果绿茶 $26朋友话饮品好细杯,我本身都觉,但食完个锅好饱就觉得呢个size嘅杯都刚刚好。但朋友饮完杯珍奶唔够喉,于是再饮多杯清新嘅百香果绿茶,高大过我哋原本个两杯,朋友饮完终于饱啦🤣
🌶台式麻辣锅 配卤肉饭 + 珍珠奶茶 $134
🍗台式鸡皮卷 $36