平时经过旺角雅兰都想试下呢间牛气火锅🐮,今日放咗工过嚟同朋友试下。 肉类级别分咗六个level,今次我哋拣咗level 4嘅 澳洲谷饲黑安格斯牛 + SRF 美国极黑牛放题 + 海鲜放题。 汤底方面有9种唔同汤底 ,我哋今次拣咗个寿喜烧汤底。 赞好社交平台专页仲会送三文鱼刺身🍣或者movenpick雪糕。 职员先送上第一轮食物,有牛肉同埋海鲜类。SRF 美国极黑牛肉味浓郁,雪花纹理清晰可见, 脂肪比例恰到好处。而澳洲谷饲黑安格斯牛相对牛味就无咁浓。 而海鲜方面有鲍鱼、花胶、青口、大海虾、墨鱼滑🦑、脆滑鲷鱼片、爽脆水鱿🐙。 食完之后可以透过qr code落单,唔好唔记得点佢哋呢度嘅招牌虾滑,虾肉份量充足,口感弹牙, 绝对要一试。 自助吧除咗有一般嘅蔬菜🥬,适逢餐厅日韩祭🎎🎏,自助吧都放咗好多款日式同韩式食品,例如关东煮, 每一串都写清楚系咩嚟。日本直送农家蛋、日本千叶县乌冬、韩国炒年糕、韩式甜莲藕等等。 餐厅仲同本地农耕合作, 提供多种唔同本地水耕菜 例如 日本人参菜、台湾蕃薯叶、 上海青,食落新鲜爽甜。 饮品方面有多种唔同罐装饮品、咖啡☕️。 甜品有豆腐花、 蜂蜜牛油味同牛奶味软雪糕🍦、

汤底方面有9种唔同汤底 ,我哋今次拣咗个寿喜烧汤底。
饮品方面有多种唔同罐装饮品、咖啡☕️。
甜品有豆腐花、 蜂蜜牛油味同牛奶味软雪糕🍦、大福、奶冻、 杨枝甘露、水果🍉🍍。 另外餐厅仲有部棉花糖机可以比客人自制棉花糖。
2024-05-13