餐厅: 渝痴漁醉
资讯:

2022-10-23 1309 浏览
天气开始凉可以食返啲辣嘢暖下身 mark低左呢间就系因为个主厨重庆人 味道一定够正宗 仲要CP值真系好高!!!🥢招牌鸡煲 - 香辣啤酒鸡 $128/位好钟意食鸡煲𠮶种麻麻辣辣过下口引 但见到🍺鸡喺咁特别出边好少见 同平时麻辣口味唔同嘅系佢以辣为主麻口感无乜 至于你话啤酒味 打开盖嘅时候都闻到少少 但后来应该喺蒸发晒所以食落唔系好觉鸡件数量好多 仲要大部份都系无骨 原先已经腌好晒 边煮边炒越煮越入味 食到后尾吸晒啲芡汁愈食愈火辣🔥❣️自助熟食等唔切打边炉嘅可以夹啲熟食试试当日供应有两款 麻辣鸡翼尖 同 话梅猪手 鸡翼尖lun下lun下啜晒啲汁好好味 话梅猪手酸酸地好开胃❣️蔬菜类芽菜 莲藕 生菜🥬 娃娃菜 油麦菜 海带 薯仔🥔 香菇🍄 鸡髀菇 金针菇 豆卜etc. 全部都洗得好干净绿油油唔会话见到有沙粒❣️丸类肠仔 🧀肠 蟹棒 鱼蛋 芝士丸 沙嗲丸 小豆腐etc. 种类都几多下任夹任食❣️肉食类牛肉🐮 鸡肉🐥 鱼肉🐟 觉得鸡煲酱好好味 一开头仲DIY refill鸡肉 后来打边炉狂擦肥牛 超大方放喺度任攞 唔系落orde

🥢招牌鸡煲 - 香辣啤酒鸡 $128/位

丸类

❣️丸类
肉食类

❣️肉食类
牛肉🐮 鸡肉🐥 鱼肉🐟 觉得鸡煲酱好好味 一开头仲DIY refill鸡肉 后来打边炉狂擦肥牛 超大方放喺度任攞 唔系落order先送过嚟𠮶只 钟意食几多都得

海鲜串串

❣️串串类
估唔到任食串串竟然有海鲜 当日系虾🦐 同 鱿鱼🦑 大家都知串串麻辣烫系会食上瘾 贪佢够快唔使 等快过渌杯面拎上嚟一咬就系 偷偷话你地知我一个人食左30几串
好爽 一定系回本首选

❣️主食类
见到有面 同 宽薯粉 薯粉挂汤街知巷闻
宽薯粉将挂汤面积大大增加 薯粉嘅爽口加埋汤底嘅辣香 越食越过瘾

❣️饮品类
一般可乐 无糖可乐 雪碧 忌廉 芬达都有齐
想健康啲苹果绿茶 雪梨茶 荔枝茶 冬瓜茶都有 另外一大班朋友想饮两杯仲有雪山啤同VALOR添

❣️贡菜皮旦 $48
钟意皮蛋滑捋捋嘅感觉 忍唔住嗌左份
晶莹剔透嘅皮蛋沾满麻辣汁 净系攞条脷掂下都好正好麻 垫底仲有一堆吸满精华嘅贡菜 食一条咋个味道都直击喉咙呀

呢个价钱有海鲜 喺铜锣湾任食仲要免加一相信冇乜边间做到
见佢另一个plan六点前离座仲要$88免加一 时间一样系食足90分钟 如果习惯早食晚餐真心抵试
2022-10-17
熟食类