2021-06-14
介绍返先,早前出story时都几多人点撃呢间火锅店,如果讲平价火锅任食店,呢间真系好抵食,$128两小时任食·✨新鲜刺身拼盘一客(不是任食)有三文鱼、剑鱼、赤贝、墨鱼、北寄贝、蝾螺片百零蚊嘅放题仲要刺身食都算系咁,质素就一般般啦🤣·✨泰式生虾配秘制酱汁一客(不是任食)两个人就有4只虾,卖相味道都ok👌🏻·✨海鲜拼盘一客(不是任食)蛏子肉、墨鱼、盲曹鱼片、虎虾都算新鲜嘅,份量就每人得一件·✨汤底+$98 樱花龙虾汤❤️樱花虾好多,铺满成个锅面,龙虾汤都有龙虾嘅味道,饮落好浓郁,几特别😆+$98 黑松露牛乳汤❤️我就拣咗呢款,一上台就闻到浓浓黑松露味道,仲见到几块黑松露片添🤤呢个汤底超正😍,建议煲滚先饮多几啖再开始渌嘢食😝·✨美国特选牛肉、猪肉、鸡肉(任食)肉类选择只有呢三种🐮🐷🐔猪肉系三款中最好食,切得薄,同卖相望落都几靓仔牛肉就冇咁高质,但起码唔系好多肥膏好差个只鸡肉就正常啦·✨炸物❤️(任食)推介炸物!炸物系要写纸仔的我地试咗炸虾、鸡翼、洋葱圈全部都即炸,热辣辣好食,份量又大大旧🤤·✨串烧❤️(任食)串烧都系值得推介嘅!有三种味道选择,有酱烧、盐烧、孜然烧试咗盐烧同孜然烧,牛舌串、茄子、烧鸡
✨新鲜 刺身拼盘一客(不是任食)
有三文鱼、剑鱼、赤贝、墨鱼、北寄贝、蝾螺片
百零蚊嘅放题仲要刺身食都算系咁,质素就一般般啦🤣
✨泰式生虾配秘制酱汁一客(不是任食)
两个人就有4只虾,卖相味道都ok👌🏻
✨海鲜拼盘一客(不是任食)
蛏子肉、墨鱼、盲曹鱼片、虎虾
都算新鲜嘅,份量就每人得一件
✨汤底
+$98 樱花龙虾汤❤️
+$98 黑松露牛乳汤❤️
呢个汤底超正😍,建议煲滚先饮多几啖再开始渌嘢食😝
✨美国特选牛肉、猪肉、鸡肉(任食)
肉类选择只有呢三种🐮🐷🐔
猪肉系三款中最好食,切得薄,同卖相望落都几靓仔
牛肉就冇咁高质,但起码唔系好多肥膏好差个只
鸡肉就正常啦
✨炸物❤️(任食)
推介炸物!炸物系要写纸仔的
我地试咗炸虾、鸡翼、洋葱圈
全部都即炸,热辣辣好食,份量又大大旧🤤
✨串烧❤️(任食)
串烧都系值得推介嘅!有三种味道选择,有酱烧、盐烧、孜然烧
试咗盐烧同孜然烧,牛舌串、茄子、烧鸡皮,睇得出系有诚意制作的😚
✨自助区
有parma ham同芝士,完全冇谂过火锅店会有!
仲有雪糕,都几多味下,我就试咗特别啲嘅玄米茶味🍵几有茶味唔错架
当然都有啲蔬菜、丸类嘅基本嘢啦😛
饮品任饮,都系正常放题店质素😚
🌟环境几好,服务唔错,唔加钱转汤底其实性价比几高,炸物串烧几正,汤底几好,但系啲食物种类唔多选择,卫生因为冇盖盖住自助区食物就差啲
同一幢大厦有好多连锁火锅店,X大人、马X个啲,竞争好大,希望贵店做得住😣