希望大家可以抽出您地宝贵ge 2-3分钟时间睇下我下面想讲ge嘢🙏🏻🙏🏻 以下落嚟讲ge嘢系依间餐厅老板同我讲ge嘢,大家可以选择信唔信佢,但我系拣咗信佢。我啱啱见佢自己都讲到眼湿湿,都唔知点安慰佢🥲。依间黄店💛系14日内就会因租约期满而被逼迁,老板开左依间餐厅3年,先后经历左社会运动同疫情,佢成副心血同身家都放左系依间餐厅,如果真系要结业,都唔知佢可以点。所以系依两个礼拜希望大家有时间ge话就去帮衬下啦,啲野食系几好食架🥰。我知疫情下结业ge黄店真系好多,但我第一次sort of亲身感受到佢地ge无奈,真系觉得心情有啲沉重,希望真系可以做到啲嘢去帮下佢。老实讲,我唔知我上面依段说话最尾可以叫到几多人嚟帮衬依间餐厅,可能一个人都无,但我真系好希望就算大家无帮衬到依间黄店,都帮下其他小店,等佢地可以挨过依次疫情🙏🏻。----评价🗣价钱💰:🌕🌕🌕🌕🌑味道😋:🌕🌕🌕🌕🌑环境🏡:🌕🌕🌕🌗🌑啲野食系高质ge,我friend都赞不绝口。肉质好鲜嫩,同埋啲调味做得好出色,唔会太重味,好好食😋😋,不过佢ge牛小排就整得好似生左少少🤣。店员服务态度好友善,咁啱我同我friend都唔中意食串烧, 佢真系肯

----
评价🗣
价钱💰:🌕🌕🌕🌕🌑
味道😋:🌕🌕🌕🌕🌑
环境🏡:🌕🌕🌕🌗🌑
店员服务态度好友善,咁啱我同我friend都唔中意食串烧, 佢真系肯比多份翠玉瓜串烧我地🙈🙈。
环境就比较窄,坐就坐得唔算舒服,不过就胜在依间餐厅系无限时,大家想坐几耐都得,啱晒一班friend一路食串烧,一路倾计。
同埋啲串烧系即叫即整🤤🤤,上枱ge时候仲系热到出晒烟😍,所以要等耐啲时间先有得食。
🍽二人套餐 : HK $468