2020-09-16
今日同朋友一行四人去呢度食lunch,佢地话食到1600,但1530会收自助食物,咁我地打算1400去到先食,佢90分钟任食,觉得都ok啦,点知因事迟左,最后1430入座,食$98位加一,即系$110位,火锅连自助热食炸物等,我仲以为自己去错地方!🙈个锅系快上嘅,猪牛羊鸡每人一份,唔系一碟,系一份!总次我地四个人有六碟正方形嘅肉,当中就包括呢四样肉,肉还算新鲜ok,但d鸡,🤦🏻♀️,佢直头系一旧鸡扒随意切开两三旧大大旧,都唔知点问唔问佢攞刀差黎食好😅热食同自助冷盘炸物,真的精彩,九成已经被夹得七零八落冇晒咁济,总之就系觉得自己夹紧厨余,或者系人地食净唔食唔夹个d野食咁啰!佢似乎12点头轮出一次食物就算,唔会再refill,如果只出一轮食物,咁唔该就唔好收客收到咁尾,放人入黎比钱食厨余?🍦最后佢地提供个个北海道海盐雪糕😂😂😂我认为简直系全场最经典食物之冠!相信佢地个买手对味觉嘅观感一定系别树一格到一个点!这是我非常个人的食后感:🍦个个味道,完全非笔墨可以形容,如果你自问系食界勇者,你一定要亲身感受,我地四个人,各试一细啖后,分别释出一个前所未有,由心而发,扭曲到差d五官走位嘅表情,个种味
这是我非常个人的食后感:🍦个个味道,完全非笔墨可以形容,如果你自问系食界勇者,你一定要亲身感受,我地四个人,各试一细啖后,分别释出一个前所未有,由心而发,扭曲到差d五官走位嘅表情,个种味蕾嘅侵略,味觉嘅冲击,已经深深打入我毕生难忘十大之榜,然后我实在说不出那种复杂的味道时,朋友的女儿突然说「这个味好像我小时候很喜欢lam自己流出后的X涕味!」
全枱静止了。
唯一可取的是服务很好,但是,实在不会有下次!