🦀爆膏大闸蟹 (三只) - 大闸蟹虽然略细(4-5两左右)但膏还算多👍🏻🦞生猛厚肉龙虾 (半只) - 两件都啖啖肉, 多膏无腥味,肉质唔霉·爽口👍🏻🦪精选鲜肥生蚝(一只)- 正正常常 无腥但都冇特别鲜甜⚜️韩国鲜鲍鱼 (一只) - 正正常常 唔韧但都冇特别鲜🦐扎扎跳海生虾 (两只)- 肉质唔霉·鲜甜爽口👍🏻🔱爽甜贝壳类 (三只)- 时间蒸得啱啱好 唔韧又有淡淡鲜味 🐮澳洲M5和牛 (2-3片)- 似普通肥牛 正正常常 🐷西班牙黑毛猪 (2-3片)- 冇乜肥,似一片瘦肉 , 所以有啲鞋🐂手打牛肉球 (一粒)- 弹牙有赵口,真系似手打牛肉,唔系绞肉, 味道天然👍🏻🥬🌽🎃有机三宝蔬 (娃娃菜·南瓜·粟米各一) - 三款蔬菜都鲜甜, 蒸得够淋好食👍🏻 如果份量多啲会开心啲❗️小心流沙包 (一个)- 个馅好够流,但系偏酱嘅质地,冇乜咸蛋黄沙沙嘅感觉, 🫚千层姜汁糕 (一件)- 烟烟韧韧,淡淡的姜汁味,正常发挥- 服务员招呼好好, 会帮手蒸同计时,但会按你用餐速度,唔会催食 ,整体用餐感觉良好,海鲜都新鲜,颇满意的一餐, 推荐俾想干手净脚食一餐大闸蟹连海鲜嘅人,性价比算高🌟- 大闸蟹有配蟹醋, 其他
🦪精选鲜肥生蚝(一只)- 正正常常 无腥但都冇特别鲜甜
⚜️韩国鲜鲍鱼 (一只) - 正正常常 唔韧但都冇特别鲜
🦐扎扎跳海生虾 (两只)- 肉质唔霉·鲜甜爽口👍🏻
🔱爽甜贝壳类 (三只)- 时间蒸得啱啱好 唔韧又有淡淡鲜味
🐮澳洲M5和牛 (2-3片)- 似普通肥牛 正正常常
🫚千层姜汁糕 (一件)- 烟烟韧韧,淡淡的姜汁味,正常发挥

- 大闸蟹有配蟹醋, 其他海鲜有配酱油,上菜前可以自己加葱/蒜/指天椒🌶️

- 套餐唔包饮品,但可加购$38/位任饮多款啤酒🍻果汁汽水, 暂时只有一款无糖饮品 —— 冷泡茶🫖

- ***记得一定要买咗券先去,上到餐厅即场嗌就要$388/位 再加一‼️

✅订位 (要提前最少一天致电餐厅分店订座)☎️
✅用餐时间150分钟 (但当日食咗180 分钟餐厅都冇我哋赶走)
✅加一服务费 (酱油费及加一服务费$48/位,到场以现金支付💵)
✅Openrice 都可以买券
爆膏大闸蟹