2017-07-13 49 浏览
经过见到个易拉架写住$158任饮任食四步曲 近近地即刻同个frd过去见识下好彩我地未够七点就到 一去到就有位大门口已经有一大个雪柜超过10种野饮俾我地拣坐低左一阵侍应就放低左一大个蒸炉系我地面前 仲有个计时器 一响就食得两只蚝都好大只嫁 仲提供埋蚝刀俾我地自己开蚝 有得食又有得玩估唔到蒸蚝又几鲜甜不过都系有少少腥之后就尼乳鸽喇 哩个真系有惊喜 估佢唔到咁好食皮烧到好脆 一咬落去d油必哂出尼 调味调得好好 好惹味之后就到芝士鸡煲 一上枱已经闻到好香既芝士味芝士唔会好杰食落真系好浓芝士味 啱哂我心水 而且份量啱啱好够两个人食 仲要留肚净间打边炉每应好快手帮我地执好d野就上另一个汤底俾我地打边炉叫左个四川蕃茄锅 我地搞下个汤底不到d茄膏上尼不过就冇蕃茄既唔紧要 我地自己加落去手切肥牛 好有诚意 估唔到任食既肥牛会有咁既质素 叫左几round d肥牛一样都系咁靓咁好食 抵赞即晚推介海鲜 – 蚬冇呃你 大大只 好鲜甜 仲要真系俾你任食虾够哂大只 绝对唔失礼 又系好甜仲弹牙添嫁!!脆骨腩 真系脆既唔系林batbat咁 好食花枝片又系值得推介 look一阵食得 爽口弹牙 我地都有叫其他一般打边炉既野
好彩我地未够七点就到 一去到就有位

手切肥牛 好有诚意 估唔到任食既肥牛会有咁既质素
叫左几round d肥牛一样都系咁靓咁好食 抵赞
即晚推介海鲜 – 蚬
冇呃你 大大只 好鲜甜 仲要真系俾你任食

虾够哂大只 绝对唔失礼 又系好甜仲弹牙添嫁!!
脆骨腩 真系脆既唔系林batbat咁
好食