2018-11-21 43 浏览
任食火锅的节奏🍲宝哥火锅味馆🦀一个价钱饮饱食醉🍷宝哥火锅味馆由火锅界猛人宝哥亲自主理👨‍🍳以新鲜食材会友🍽多款特式火锅汤底、靓料海鲜🦐劲多不同部位靓牛🐄另外仲有 70 多款任食配料丰富到不得了!我哋就拣咗 C餐 $288/位 💁🏻‍♀️特长3小时高级火锅放题 ,红白酒任饮,真系抵到犯晒规我哋一选择好套餐之后,店员就好快手咁帮我地上菜,最吸引眼球已有第一个出场嘅就系6款升级版刺身。有加拿大象拔蚌、和牛刺身、日本甜虾、赤身鱼肉、日本刺身墨鱼、带子、希灵鱼、北寄贝等等⋯其中和牛刺身好似真系第一次在香港食,入口即溶。仲有象拔蚌刺身一样鲜甜味美。 7款特选海鲜一样有惊喜,广岛蚝、青口、虎虾、帆立贝、白鳝片和鲜鱿鱼⋯⋯一次过食晒成个海洋落肚。靓牛拼盘 劲多新鲜靓料一次过食匀晒,有美国特级天然封门柳、特级美国肥牛、牛小排等好多不同部位的靓牛肉。大家开心share少食多滋味。跟住落嚟就可以任点70多款任食的配料,任点任食但系一d都唔弱。有老公最爱的本地牛坑腩、本地黑柏叶 、百花酿油条、汕头牛筋丸、必食炸鱼蛋、鱼肚⋯真系联合国咁嘅款。到最后太饱食唔到 日本稻庭乌冬 添!呢间宝哥火锅真系好丰富!一边火锅一边
任食火锅的节奏🍲宝哥火锅味馆🦀一个价钱饮饱食醉🍷

我哋就拣咗 C餐 $288/位 💁🏻‍♀️
特长3小时高级火锅放题 ,红白酒任饮,真系抵到犯晒规

到最后太饱食唔到 日本稻庭乌冬 添!
呢间宝哥火锅真系好丰富!一边火锅一边红白酒任饮 + 任饮啤酒汽水🥤
今餐有最好既味觉享受又抵食,性价比高💰

• 刺身拼盘
  • 海鲜拼盘