2019-09-04
由于一锅堂太多人,冇订位至少等2~3个钟,4人决定上养心殿食,平日听到好好人话养心殿ok养心殿ok,又话高质药膳汤底,今日我真系大开眼界,咩系ok服务差,ok食物质素低,又贵又吾值。坐低全场得个几枱客,其他位置全部冇人坐,想问佢可吾可以换有得“埃“嘅櫈,点知佢话每张枱最多两张,个下我真系下左出嚟,大佬丫!规矩死嘅人系生嘅,又冇人坐,成夜晚8点繁忙食饭时间咁多吉枱系度明显冇booking啦,真系比鬼坐咩!食物:除左个麻辣锅系有点味之外,其他野我真系吾知自己系咪去左街市大排档食饭,美人锅,除左饮到有少少准山味之外,我净系饮到味精!300几蚊一碟牛,你话份量少,吾紧要!最紧要系你要好食先得㗎,咁嘅质素同街市买滑牛有咩分别丫养心殿老板??叫丸,我真系觉得自己食紧街市冻肉舖个d急冻丸,喂餐厅老细见点丫?收我呢个价,最低限度手打肉丸啦下话??? 叫响铃,哗,系丫,嚟到大大碌咁,好似好劲咁,但系未落汤浸已经吾系脆吾系硬,更加吾洗谂快速浸汤,入口,益嘅,放啖油入口,叫锅“顺“,一般吾系太差,但都系个句,价位108都食到嘅野,你收我呢个价?你冇钱交租都吾好咁搞人丫,今次生日饭,我真心真心好失望,好想叫救
食物:除左个麻辣锅系有点味之外,其他野我真系吾知自己系咪去左街市大排档食饭,美人锅,除左饮到有少少准山味之外,我净系饮到味精!300几蚊一碟牛,你话份量少,吾紧要!最紧要系你要好食先得㗎,咁嘅质素同街市买滑牛有咩分别丫养心殿老板??叫丸,我真系觉得自己食紧街市冻肉舖个d急冻丸,喂餐厅老细见点丫?收我呢个价,最低限度手打肉丸啦下话??? 叫响铃,哗,系丫,嚟到大大碌咁,好似好劲咁,但系未落汤浸已经吾系脆吾系硬,更加吾洗谂快速浸汤,入口,益嘅,放啖油入口,叫锅“顺“,一般吾系太差,但都系个句,价位108都食到嘅野,你收我呢个价?你冇钱交租都吾好咁搞人丫,今次生日饭,我真心真心好失望,好想叫救命,1800蚊一餐饭,你比价值180蚊嘅野我,真系lur口水cardto,我吾知自己入左间网吧定机舖,d服务人嘅先生小姐,长期拎住电话禁,最后送左碗糖水,系类似“咋咋“咁,入面有d mochi咁嘅野,喂,成餐饭都觉得自己食到一肚气,仲要比d咁嘅糖水人食? 你格夜雪到硬清吾到货你扔左佢啦,走嚟送比人你丑吾丑丫!真系博攞多几个差评咩!好老实讲我10年都吾出一次post,我系咪打手你地餐厅最清楚,吾系专登卖广告,而系我周围食火锅,快乐小羊,一锅堂真系好食好多,正好多,呢d先系路,呢间野真系返台湾做大排档算。