高性价比好味义大利餐厅🇮🇹|歌剧院风复古装修打卡庆生都好有仪式感!!平日或者周末都可以book到$198嘅lunch set有齐前菜主菜甜品,抵食之余仲要每一样都高质好味!Burrata🧀+$48新鲜嘅番茄好开味芝士奶香浓郁Fish carpaccio🐟本身系烧牛果只不过买晒,生鱼片上加上橄榄,一开始觉得食唔惯,食多几啖停唔到口😂king crab chitarra🦀️啖啖蟹嘅鲜味wagyu beef striplon🐮嗌左medium啱啱好juice软熟chocolate mousee🍫浓郁朱古力又唔会太甜一定要食!!tiramisu🍨系我钟意嘅比较湿润又唔重酒味嘅🤣La Favorita 鲗鱼涌英皇道979号太古坊濠丰大厦2楼The Sixteenth

Burrata🧀+$48新鲜嘅番茄好开味芝士奶香浓郁
wagyu beef striplon