2022-04-05 33 浏览
呢间咖啡店装潢颇时尚,同朋友经过就入左去hi tea~楼梯中间有一个色彩缤纷嘅村上隆花花打卡墙🌸🌼🌺,大家影相时记得睇梯级,小心啲!二楼虽然空间不大,但亦有唔少座位提供,仲区划咗吸烟区,室内都唔会成阵烟味🚭Unbothered有台式饭面、港式小食、手冲咖啡、花茶同酒精饮品,款式够晒中西合璧,感觉几得意。同朋友二人嗌左两杯饮品同小食一齐share,好chill咁系到渡过左一日☕️🍡鱼蛋拼烧卖 - $48🐓鸡公碟增添左整体嘅港式风味弹牙鱼蛋同烟韧嘅烧卖配上麻油、豉油汁🤙🏻麻油味够香但味道唔算好出众,价钱少贵~胜在系cafe都食到港式小食,算几特别👅🐣脆炸鸡粒 - $88鸡粒外面卜卜脆,加上少少调味,香脆停唔到口,如果份量多啲就好🤤🤤🍫热朱古力鲜奶伯爵茶 - $68心心拉花好靓!入口香滑,甜度适中。💪🏻活气强肾茶 - $78疫情下大家都要身体健康🙏🏻呢杯饮品用咗黑杞子、红枣、桑葚、胎菊同埋西洋参冲泡,十分足料!入口先系一股参味,后劲带有甘甜,一啲都唔涩👍系非常健康嘅味道!
呢间咖啡店装潢颇时尚,同朋友经过就入左去hi tea~

🍡鱼蛋拼烧卖 - $48
🐓鸡公碟增添左整体嘅港式风味

🐣脆炸鸡粒 - $88

🍫热朱古力鲜奶伯爵茶 - $68
心心拉花好靓!入口香滑,甜度适中。

💪🏻活气强肾茶 - $78
疫情下大家都要身体健康🙏🏻