餐厅: 麵賜園
资讯:

2024-04-21 479 浏览
饮完蔗汁就去医肚去到通菜街见到啲LED灯几eye-catching 就咁睇个名以为食面嘅 点知原来仲有越南嘢食睇睇餐牌就决定叫个2人餐入到去仲见到有幅巨大猫猫打卡墙🔹️酸辣无骨凤爪必点菜之一 帮助提神开胃🔹️牛油鸡翼炸得几脆口 重牛油味配埋炸蒜 紫洋葱 够晒味道鸡翼亦肥嘟嘟涨卜卜🔹️马拉盏炒通菜马拉盏味道好浓 又唔会太辣又系大大碟 🔹️干炒黑椒牛肉乌冬炒得够干身 盘碟牛肉亦唔少黑椒味如果再重啲就好喇所有特饮都打卡able 🔹️大帽山柯华田柯华田特饮 一层厚厚嘅淡忌廉唧咗喺面头 柯华田冲得好浓 唔会淡茂茂好滑溜🔹️荔荔士士个名几好意头 🧧 猫猫匙羹好靓 🤩 面头有3粒大大粒嘅荔枝边食边饮好爽皮最后食饱趁后面客人走咗 即刻同猫猫墙打张卡我要讲 呢度啲店员全部都好好礼貌真系买少见少 😊
饮完蔗汁就去医肚
去到通菜街见到啲LED灯几eye-catching