2012-07-29
因为有张coupon, 所以两个人去pizza hut的下午茶(其实我地未食LUNCH)~买两客~送一客~开头我地以为下午茶应该都系较平, 可能$30左右一客..不过pizza hut的下午茶都接近$60, 因为佢系包「餐汤+餐饮」所以佢地相对地卖得贵~我地点了:1)海鲜宽条面: 焗得好香蒜蓉及芝士味, 而且好干身, 但唔会好韧~而且热辣辣~好好味~2)海鲜墨鱼汁意大利饭: 海鲜材料丰富~虽然墨鱼汁味唔系好浓~但个饭好香甜~!3)原味鸡翼四只: 用pizza card的50分换~焗得好香, 而且食落去香料同鸡味好夹~而且感觉唔会好热气~唔会食完好口干~正~4)千岛海鲜pizza: 个pizza系最正~除左材料多~仲有个批边好好味~好香脆~!! 可能之前成日食芝心批~~原来原本个批都已经好好味~正~最后我地以$140卖单~真系好抵~我饮左两杯奶茶, 一个汤~男友饮左五杯百事可乐(无限添饮)+ 两个汤~超饱~!!
买两客~送一客~
开头我地以为下午茶应该都系较平, 可能$30左右一客..
所以佢地相对地卖得贵~
我地点了:
最后我地以$140卖单~真系好抵~
我饮左两杯奶茶, 一个汤~
男友饮左五杯百事可乐(无限添饮)+ 两个汤~
超饱~!!
题外话/补充资料:
呢间PIZZA HUT都服务好好~已经坐得好舒服~
唔驶叫都会自动自觉帮你添饮~
期间佢地见冷气机滴水...于是有员工拖地~
之后佢地提醒附近的食客
「唔好意思~我地刚拖完地, 小心地滑」
提供贴心服务!