第一次食呢间,买单每人$340左右,半任食,因为有些海鲜不能任食,但系一开始会每人有一旧海胆😋,同海鲜拼盘,拼盘入边有大大只花竹虾,成2只手指咁粗😱仲有8吋长圣子、鲍鱼、贵花蚌、龙趸片等。(㊙️而细只海虾可以任叫,但每次都系俾每人一只,要叫佢写每人2只先不用叫咁多次)。食物质素:属于中上,海鲜可以说颇新鲜,如图中花竹虾肉质实、味鲜甜,值得一提系脆骨腩,爽口!锅底:可以拣鸡煲先,后加汤。但我直接拣左花蛤蟹汤底,所谓花蛤就可能因为唔啱季节,所以非常细只等于普通蚬一样,蟹,食得出系新鲜嘅,佢嘅甜度令到我有哗一声、正,既反应。环境:和其他任食比较,枱大啲啲,枱与枱之间阔少少,仲有好多间VIP独立房,眼见独立房可容纳八至10个人。会返食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️

会返食指数:⭐️⭐️⭐️⭐️
2018-08-19