2023-07-12
Hoko farm ,同朋友喺度食过早餐感觉唔错。今日搭屯马线嚟到钻石山,就谂起呢间啦,一于睇下有乜嘢好食💕💕💕地埋位置好,虽然系商场里边嘅餐厅,但都布置到有室内室外位置,座位多多任君选择。但系都要拣啱时间,如果唔系都会好快冇位。一睇个餐牌,先至发觉实在实在太多选择啦,都唔知拣咩好?所以谂咗好耐好耐,卒之都拣到嘢食啦,“BBQ鸡扒汉堡配薯条”系个lunch set,有埋餐汤,面包同埋野饮,转咗“桂花味桂圆茶”,好似更健康。鸡扒就好大件同埋啲汉堡个包系黑色嘅,薯条系粗条型,好大份,好好味。不想食得太heavy的我拣咗个"秘制鲜蟹龙虾汤伴轻煎日本带子",个汤好大碗,好浓郁的龙虾汤,有一粒大大粒带子,饮完都半饱,再来个“水牛芝士焗荷兰有机大啡菇”已饱到.....同样拣咗个健康的“洛神花味桂圆花茶”,跟住再来个平时少食嘅甜品“菠萝雪芭”已经非常满足。