2018-01-07
两大1b去完迪士尼玩,揾地方食野二话不说就拣左算近既青衣城食晚餐。带住个b,好快就拣左乐天皇朝食晚餐,因为佢有bb凳~~呢只bb凳可以比坐得稳至几岁既小朋友都坐得。佢有连埋枱,细既小朋友可以用自己张枱,唔会整到枱面既食物;而大d既小朋友用就可反番张枱去后面,当高凳使用。我地两个女人,叫左一饭一面一笼小笼包,bb自携食物。饭方面我地就叫左个蟹粉炒饭。呢个饭既汁蟹粉既味都好足够,个汁唔会太浓味,唔错。面方面我地叫左京味炸酱拉面。开头睇以为个碗大但面唔多,但捞匀左发现其实份量都ok.捞匀左系咁既样呢个面同出面食既差不多,食既时候建议大家记得捞匀d同记得用肉碎送面,如果唔系就会好似我地咁食到最尾先发现仲有好多肉碎😂。由于我哋两个本身已经试过七色小笼包,所以今次净系叫咗普通小笼包,可能因为呢间乐天皇朝本身出名七色小笼包,所以佢既小笼包都唔错。环境方面都几干净,不过食一餐饭就听到几次打烂碗碟嘅声,唔知系侍应跣手定点。
带住个b,好快就拣左乐天皇朝食晚餐,因为佢有bb凳~~
我地两个女人,叫左一饭一面一笼小笼包,bb自携食物。
饭方面我地就叫左个蟹粉炒饭。
呢个饭既汁蟹粉既味都好足够,个汁唔会太浓味,唔错。
面方面我地叫左京味炸酱拉面。
开头睇以为个碗大但面唔多,但捞匀左发现其实份量都ok.
捞匀左系咁既样