2024-10-02
日式🍣、韩式🔥烧肉放题都试得多,今次就是喺个台式烤肉吃到饱放题 #安平烤肉 🍖✨ 我哋拣咗M5和牛套餐,真系超正👍!除咗牛肉超正之外,妈妈最钟意佢嘅台湾特色腌料,尤其系原著民腌料嘅五花肉🥓,仲有其他一般烤肉店少见嘅鸡心🍗,真系好似去咗台湾扫街咁,味道超正宗!🇹🇼❤️今次我哋选择嘅系最贵嘅M5和牛套餐,里面有好多唔同嘅烧烤配料,仲有自助吧蔬菜柜🍡同饮品🥤,真系丰富得不得了!用餐时间有120分钟,根本唔使担心唔够时间,食到你满足为止!⏰😆肉类方面- 严选嘅牛舌芯,口感弹牙,真系好好味!👌-安格斯牛小排,油脂够丰富,肉质超嫩,令人一试成主顾!😍🥩- 澳洲M5和牛,肥瘦适中,肉质软腍,简直系烧肉界嘅明星!⭐- 美国SRF极黑牛,油花靓,肉质结实,真系食落去唔会后悔!💯-原住民珠五花,蒜香加黑椒味劲浓五花肉烧完脆卜卜劲正😍- 安平私房鸡翼,单骨设计,啖啖都有香料味,真系好好食!🔥🍗海鲜推介- 烤帆立贝,新鲜得无话可说,入口即化!🐚✨- 虎虾又大又爽口,肉质实在,食得人心满意足!🦐🤤- 屏东烧鱼腹口感滑嫩,味道甘香,真系好好味!😋🐟- 烤鱼干甜甜地,带烟香,真系好适合配酒!🍷- 必须芝士拉丝烤地瓜
肉类方面
- 严选嘅牛舌芯,口感弹牙,真系好好味!👌
-安格斯牛小排,油脂够丰富,肉质超嫩,令人一试成主顾!😍🥩
-原住民珠五花,蒜香加黑椒味劲浓五花肉烧完脆卜卜劲正😍
海鲜推介
- 烤帆立贝,新鲜得无话可说,入口即化!🐚✨
- 虎虾又大又爽口,肉质实在,食得人心满意足!🦐🤤
- 屏东烧鱼腹口感滑嫩,味道甘香,真系好好味!😋🐟
- 烤鱼干甜甜地,带烟香,真系好适合配酒!🍷
- 必须芝士拉丝烤地瓜,香香甜甜,比足料嘅芝士香浓好味
自助吧仲有好多蔬菜🥬、汤品🍲同饭类🍚可以选择,樱花虾拌饭可以随心所欲加入配料,调配出属于自己独特嘅味道👅
讲到九月新推出嘅口味,真系好吸引!😍
十二味酱:必推嘅招牌黄金酱✨同椒麻口水酱,味道绝对值得一试!🔥
安平樱花虾饭:每样配料都可以自由调整,完全符合自己嘅口味!🍚
-开心果特饮:超浓厚嘅开心果奶盖,混合红茶饮落去,真系双重味蕾享受!🥤💚
总之,今晚真系食得好开心,大家有机会一定要试下!
🤩🥳 #美食 #烧肉 #台式烧肉 #吃到饱 #安平烤肉