2010-08-01
星期六6pm左右去到,爆晒场,好在等左一阵有两个位, 坐低左即刻叫野食,早排上网买左2张coupon $20x2,可以食到一个Manhattan Combo(细薯条+热狗+12oz.汽水),我个朋友代我出去卖,番黎先知佢额外再比多$38.5加左野,将我地两个薯条一个细加到中(+$7), 一个细加到大(+$10), 再加左3款酱: 芝士(+$8.5), 蘑菇(+$6.5), sour cream(+$6.5), 而我地本来个餐系细薯条+热狗(得个包and肠,要自己加酱的)+12oz.雀柠(免费转的),呢间铺出名系薯条,真系连薯皮的薯条, 唔错, 加埋芝士,蘑菇,sour cream食好正,由于我钟意食淋左的薯条, 所以食到尾淋左我都觉得ok,好味次序我觉得系 : 芝士>蘑菇>sour cream热狗有3包酱自己加, 分别系茄汁,芥末和青瓜粒, 另外自己再可以拎埋酸菜丝都系唔洗加钱的,个包是普通的长形芝麻包, 肠仔味道唔错, 大条, 不是脆皮~总舍来说我呢餐用左 $20(coupon)+$20 (coupon)+ $38(加酱加大薯条钱) = $78食左两个热狗,M si
早排上网买左2张coupon $20x2,
我个朋友代我出去卖,番黎先知佢额外再比多$38.5加左野,
由于我钟意食淋左的薯条, 所以食到尾淋左我都觉得ok,
好味次序我觉得系 : 芝士>蘑菇>sour cream
热狗有3包酱自己加, 分别系茄汁,芥末和青瓜粒,
另外自己再可以拎埋酸菜丝都系唔洗加钱的,
食左两个热狗,M size 薯条,L size 薯条和两杯雀柠
$78呢个价钱食就ok好味啦~
我计过如果正价食呢d野要$118,咁就麻麻地啦~薯条系好味不过不是perfect好味!
因为去食mos burger or burger king呢个价钱会食到好味d
不过有coupon一试无况的~