2024-02-02
就嚟新年啦!身为孝子贤孙嘅我哋当然要周围试菜睇吓有边间啱带老人家去食团年饭👋 身为九龙人 最钟意就系近地铁站又喺中心嘅地方😳🤙🏻 所以我哋今日去咗位于太子嘅金满楼 我哋去到嘅时候已经觉得好惊喜! 估唔到佢哋身为一间传统中式酒楼 竟然会有卖珍珠奶茶! 真系啱晒一家大细唔同人嘅口味🌝🌝 我哋叫咗三个唔同嘅菜式! 第一个当然系我最爱嘅酸菜鱼 我觉得佢唔算话系好辣 但系都好好味 最值得赞赏嘅系佢嘅鱼肉份量超级多😋 真系超级多 超高性价比 鱼肉本身食得出唔系雪鱼 因为咬落去嘅时候觉得好嫩滑好新鲜!无论系钟唔钟意食辣嘅朋友都可以点! 😝😝😝 我哋仲点左我嘅最爱菠萝咕噜肉!佢哋嘅摆盘超级靓 令到我食欲大增 佢哋嘅咕噜肉好入味 酸酸甜甜 配饭食真系一流 同埋食得出佢哋嘅猪肉新鲜好味🤤调味好正宗 而最后一个就系虾膏芥兰煲 超浓虾酱味 好好吃🤤 佢地系做到每一条芥兰都系充满着浓浓既虾酱! 真系好正😋😋😋我仲静鸡鸡攞咗佢哋嘅新年菜单俾大家睇吓! 如果有兴趣嘅话,记得自己去预约啦😆😆
我仲静鸡鸡攞咗佢哋嘅新年菜单俾大家睇吓!
如果有兴趣嘅话,记得自己去预约啦😆😆