2024-03-26
真心我第一次食到咁「好食」嘅自助。。。 我好普通咁样嚟咗呢度食嘢, 见到餐厅出面非常之静,里面得好少枱客, 见到佢个餐厅都已经有啲唔对路, 结果入到去真系如我所了。。。。。。首先讲下啲唔好嘅嘢先,水果嘅款式好少, 根本𠮶啲都冇咩人食,我夹咗一d 白菜仔,结果食落去系凉嘅,但我入坐𠮶阵,系啱啱开始晚餐时段,但d𩠌已经凉晒。第二,佢嘅款式太少la,主菜唔够多,而且味道好淡,但就清淡适合老人家同养生人士去食lo~至于好食嘅嘢系有.... 但系唔多lo……,茄子,素咕噜肉同埋素叉烧都系我认为唔差既野食,佢都有啲煎炸食物都ok la 。。。跟住我要讲下个环境, 点解我一开始会话 唔对路,因为个餐厅里面𠮶啲射灯全部都坏坏哋,但佢又唔修理,正常嘅餐厅嚟讲系会啲灯一定会射落去间餐厅度咁先至吸引到客人嚟食ma。同埋我见到d 服务员态度一般般,有啲 hea hea地做嘢。最后想讲下我入座嘅时候见到一只乌蝇, 原本我都觉得佢冇乜嘢,咁食肆里面有呢啲都好正常, 但系我见只乌蝇不停去啲外露嘅食物,所以如果大家下次去食嘅话就小心啲啦!以上即系我嘅食评,大家谨慎去食啦!
以上即系我嘅食评,大家谨慎去食啦!