2022-09-20
1903 浏览
油麻地站E出口行2分钟就到既誉发大厦,果然名不虚传😂真系劲多餐厅,一入lift每一层都系一间餐厅,咩都有😆今晚决定上到尽,去2️⃣3️⃣楼既Bellevue试下🫣一出lift就见到好靓既壁画,餐厅入面都好阔落,墙身都系一幅幅大型壁画,加上古典味既音乐,好有剧院既感觉🎭🎼好好彩今晚冇咩人🙈可以坐窗边,好大既落地玻璃,一眼望到好远好远,好舒服☺️侍应好有礼貌👍🏻主动比暖水,又会介绍下有咩好食🤩有讲有笑好friendly☺️食物都好有质素😍饮品mocktail都好啱我地口味🍸餐包好够热❤️🔥好香👌🏻香煎蟹饼🦀伴青柠🍋珍珠💯系真材实料,切开系一丝丝劲爆蟹肉,食入口大满足😍😋我好欣赏餐厅🍴会安排啲主食一次过上😆啱晒我打卡👍🏻又可以一次过食,唔洗慢慢等😌美国特级安格斯西冷扒🤩10安士大大件🙈😂厨师控制得生熟度7成刚刚好,加埋佢地特调既mustard芥末酱😯一块又块食唔停口💦🥹烤虎虾🦐香草蕃茄酱意粉🍝都好惹味♨️大大只虎虾开埋边方便食用😋虾头有膏好甘香🤩蕃茄酱好开胃,唔觉唔觉就食左半碟🫣❤️🔥❤️🔥一定一定要食佢个芝士脆炸薯条🍟脆卜卜又大大碟劲正😍💯啱晒倾计饮酒慢慢食,食极都仲有😎仲有他他酱同茄汁2款俾我地点泥食
❤️🔥❤️🔥一定一定要食佢个芝士脆炸薯条🍟脆卜卜又大大碟劲正😍💯啱晒倾计饮酒慢慢食,食极都仲有😎仲有他他酱同茄汁2款俾我地点泥食👌🏻👌🏻
饮品方面我地叫左Mango Paradise同埋Strawberry Cream🥹😍😍先$68杯,劲大杯,又打卡able😆😛价格超值,味道好好🥳
呢间餐厅好推介大家试下😌餐厅环境舒服,服务好💯好chill好自由~吹水聚会好地方🤭