2016-09-16 244 浏览
澳洲和牛汉堡配粗薯条 $148 我觉得和和好滑同嫩,我们选左要7成熟,因为朋友怕生,佢帮我们切开一半,方便share, 我们加芝士,原来佢话外国人系系芝士 ,系香港人口味先加芝士,个包都唔错,脆适中,配菜薯条比较咸,我想厨房落多左盐了,我后悔无反映佢知……手工啤酒我们选了荔枝味同烟熏咖啡味,前者我很喜欢果香味手工啤酒,清d易入口,适合少饮酒的我, 朋友不喜欢烟熏味,她说太淡,她喜欢浓列啤酒,其实所有手工啤酒都唔浓列feel,佢应该饮其他酒。荔枝味手工啤酒另外叫左个小食拼盘,有3只水牛城鸡翼,3个洋葱圈,3个尤鱼圈,大量薯条和蕃薯条,我们2个人系食唔晒,首先讲鸡翼炸得好香,肉质嫩滑,个水牛城酱辣同咸, 好浓味食物,唔饮酒唔得,其实系味厨房想咸d,等我们饮多几枝酒,我们见到邻枱点了鸡尾酒虾,又点埋一份,卖相真系好靓,虾急冻货式,但很爽口弹牙,店主酱汁先系关键,有柠檬汁,茄汁,辣椒仔,酸辣度好开胃,比起炸物,我们最爱呢款小食。有8件。另外芝士忌廉烤大啡菇都唔错,烤好大菇,好julice,又够厚身,好像据扒禁,好好味。不过148好似贵左d.服务员开头比较忙,所以我们点菜想问佢关于手工啤酒的味道

服务员开头比较忙,所以我们点菜想问佢关于手工啤酒的味道,等左好耐,到佢忙完记得我们,佢介绍我们饮5杯set,但最后又话已经卖晒,个别服务问题。到我们食小食拼盘,我们问佢俾多些西芹得唔到,服务员都加左俾我们,所以我觉得系一个ok地方,我都系睇电视介绍幕名而来试下,必试果系手工啤酒,很适合女仔饮,香甜。
2016-09-08
  • 荔枝味手工啤酒 和烟熏咖啡味啤酒
  • 芝士忌廉车厘茄烤大啡菇
  • 澳洲日式和牛汉堡
  • 鸡尾酒虾
  • 澳洲和牛汉堡,芝士忌廉车厘茄烤菇,鸡尾酒虾,手工啤酒