2022-10-20
为了遵从我老公林家谦吩咐落嘅「一个人原来都可以尽兴」今日就入去元朗度当自己去一个外地旅行,顺手试吓啲新嘢食先~木炭烤羊件:呢个真系好食呀,佢啲烤羊件唔系好似平时我哋食开𠮶啲烤羊咁样,先将啲肉剁碎够变返做一件件好似汉堡咁但系椭圆形嘅,都有种冇肠衣嘅香肠感觉,方便我食唔使Lur骨,啖啖肉嘅感觉真系好!🥩🤤陆洲沙律:虽然系沙律但系个感觉似系一啲薯蓉但系又有豆味咁样,配埋隔离块饼食呢都唔错嘅,钟意食薯蓉类嘅人可以试吓!🤤🤤牛油烤饼:呢只烤饼个牛油香真系好重,完全系我嘅心水,陪返啱啱𠮶羊件每样一啖完全就系去咗土耳其咁,极速俾我清晒啦所以🙈🙈😂😂🤤🤤🤤啲人成日话睇咗当食咗,今次我就真系食咗当去咗㗎喇,大家都唔好净系睇住我啲相就当食咗,又唔使去土耳其,快啲去元朗食啦😂😂