2024-02-27
2067 浏览
食物:3.5/5 环境:5/5 服务:4/5 性价比:4.5/5 食物: 见有200几蚊lunch buufet即刻book位试下。 当天lunch 有蚝有面包蟹, 蚝质素一般, 面包蟹同甜虾比人拎晒颇耐先出一次, 应该基于成本问题不能疯狂提供。其他野食都一般水平, 志在平平地咩都食少少过下口瘾。网上见有人投诉话食完肚痛, 好彩我冇, 自行判断食唔食 环境: 位于沙田石门比较隔涉, 自助餐个场算大, 装修新净, 坐得舒服 服务: 正正常常, 会收下食物 性价比: lunch buffet 200几蚊应该全港最平, 热食冷盘橙汁刺身乜都有少少, 网上见有人投诉话食完肚痛, 好彩我冇, 自行判断食品安全。但个体验算几好, 就算唔敢食冷盘/刺身, 200几蚊坐3个钟舒舒服服饮下啡食下热食倾下计都几超~
环境:5/5
服务:4/5
性价比:4.5/5
服务: 正正常常, 会收下食物