2010-10-08 1 浏览
为左支持爱队响将军澳进行的亚洲比赛, 我同 Rex 就去现场打气打气前当然要医肚啦, 但系又惊迟到, 所以就选左黎 YLK 喇YLK 其实我唔陌生, 学生时代食唔少, 出名质素不行, 服务更不行。事隔数年,作客到TKO 一食, 比我对 YLK 的印象好好多!!入到去带位姐姐都似系学生妹, 不过就唔似以前咁毫无表情, 反而都算有礼貌。去到有卡位坐, 环境比以前干净了点, 灯光充足, 亦有做过下装修 (见图).... 当然啦, 同 "格调" 2个字 仍然差得远叫了黑椒牛仔骨 + 红汤 汤已经有惊喜 : 一向只有杂菜 or 杂菜都冇乜既红汤, 今次竟然有菜有肉! D 肉仲要系唔un 既! 黑椒牛仔骨 : 味道 口感都唔错, 比起酒楼 较为不油腻, 赞! 其他野就 so far so good 总结: 呢次系我食YLK 当中最满意既一次!!!
叫了黑椒牛仔骨
+ 红汤

其他野就 so far so good

总结: 呢次系我食YLK 当中最满意既一次!!!
牛仔骨
叫左有d装修