2014-11-01 2918 浏览
一直都好想试旦王花,因为好多人都话环境好舒适,但由于地点不太方便所以一直拖到今日生日,的起心肝试下先。7点钟到,人不是太多,坐了室外非吸烟区,环境无我想像中的靓,但的确系舒服既。首先出左bbq区选择左烧大蚬同牛仔骨,再点了餐牌上的咖喱虾,马拉盏通菜,软壳蟹米卷,虾酱炒饭,湿炒泰式河同蒜蓉包。烧大蚬同牛仔骨都好好味,好新鲜。咖喱虾内的虾唔够新鲜,不太爽口但我好喜欢个汁,点薄饼食一流!软壳蟹米卷唔知系因为蟹系一早炸定抑或点,咬落中间好硬,唔够脆。其他的食物就普通啦,但系要一提既系其实个场都唔系好多客,侍应系够但从不主动服务,只顾倾计,在没有要求的情况下绝对不会主动加水。叫左埋单执枱就即刻好快手。试左就算,不会刻意再来。
烧大蚬同牛仔骨都好好味,好新鲜。
叫左埋单执枱就即刻好快手。
试左就算,不会刻意再来。
咖哩虾,不够新鲜。
蒜蓉牛油烧大蚬,好味
烧牛仔骨