2019-02-19
之前已经想试呢间好耐啦 前日约左个朋友庆祝生日 终于试到铜锣湾呢间餐厅🥳一上到去就觉得个环境的确唔错 由于系30楼 而幸运地可以坐到近窗口位 睇到既景观令人增加食欲🤤我地一开始order左个crab cake同slow cooked salmon 个卖相精致令人食指大动🍴而且温度亦都刚好 crab cake系外脆内软 入面每一啖都充满蟹肉🦀 加上连sauce一齐食 又系另一层次同咪都非常夹🥰另外 个slow cooked salmon 三文鱼能够保存到本身既鲜味 又唔会煮过火 啱啱好😌之后仲叫多左个prime steak tartare我本身自己几中意呢个牛肉他他🤩但系通常系出面食都怕唔干净 而呢到相对有保证 而牛肉他他与薄饼配合起黎相得益彰 肉质鲜嫩多汁🐂最后分量比两个人系差唔多 虽然分量不算太多但反而可以试多样野 之后应该都会介绍比朋友一尝或者再食😚