2021-11-16 224 浏览
天气凉凉地就好想打边炉食烧肉上个星期已经好想好想好想食见到呢间$208就可以任食平平哋食个放题止住欲望先约埋朋友去食,坐二人卡位,都叫宽敞可以一次过叫多几碟野坐低冇耐, 侍应就拎咗啲酱汁、前菜同生菜嚟前菜可以无限refill,泡菜系我至爱,呢度嘅泡菜唔会太酸太辣,几好!自动自觉拎埋生菜嚟,几贴心,加面豉酱,包住肉食,中和食肉嘅饱济感,又可以消消热气每款牛都点左一份,想样样试d,一上枱,见到啲牛肉色泽同雪花都几靓,上面有腌料,不过如果放多啲,味道就会足d另外仲叫咗啲元贝、鱿鱼、南瓜、炸豆腐、刺身、汤、猪颈肉、金菇等等,最后仲食埋雪糕!汽水自助任拎!自己就最钟意个泡菜汤,新鲜滚热辣上枱,送到过嚟嘅时候系出晒烟,入面有好多豆腐、蔬菜、泡菜,饮落肚暖笠笠,几块肉、几啖汤,正!因为嚟呢间餐厅放题之前,为食食咗个好大个嘅甜品,搞到好饱仲有好多其他嘢食唔到,下次任食之前真系唔可以食嘢,总结加埋一$230左右可以任食靓牛肉放题,系几抵!
天气凉凉地就好想打边炉食烧肉
上个星期已经好想好想好想食
见到呢间$208就可以任食
平平哋食个放题止住欲望先
约埋朋友去食,坐二人卡位,都叫宽敞
可以一次过叫多几碟野

坐低冇耐, 侍应就拎咗啲酱汁、前菜同生菜嚟

自己就最钟意个泡菜汤,新鲜滚热辣上枱,