2023-03-06 73 浏览
🚩 烧虾虾终于终于可以实现大头虾‼️依啲活烧海鲜店我都嚟过好多次㗎啦,不过通常都系大时大节先舍得过嚟食🥹今次决定略阿妈一笔,叫佢请我食烧虾虾😆为我六月嘅泰国之旅做好准备〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈午时无限时放题 $298先唔讲食物质素环境等等,一定要赞嘅系佢提供嘅工具,除咗无限湿纸巾干纸巾之外,仲有围裙‼️虽然烧海鲜通常都唔会有好多油弹嚟弹去,但都一定要戴好围裙,系因为你剥虾嘅时候𠮶啲虾膏会飞晒落你件衫度🥹🥹我食完餐饭之后件衫变咗扎染咁款🤣每一櫈都有专属嘅虾槽,当入面冇晒虾就可以叫店员帮手fill。其他海鲜就可以自行出去海鲜柜𠮶度自己夹,特别推荐生蚝同埋花螺!记得可以喺配料柜里面装大量嘅蒜蓉辣椒同埋牛油🧈小食方面就不及海鲜烧烤出色,建议大家主攻海鲜同埋肉类烧烤🙌🏻另外佢哋嘅饮品都好多样化,酒就已经有分啤酒,清酒,梅酒,烧酒~仲有烧烤必备嘅菊花茶,仙草冻等等。妈咪特别钟意饮佢哋嘅汤,人参鲍鱼鸡汤,饮咗三大碗,超级够味甜品方面,除咗有蛋糕之外,仲有各式各样嘅雪条~建议大家攞个窝夫喺个位度烧到热辣辣,再出去淋上炼奶,朱古力酱等等~食完成圈落嚟想唔肥都难😫
🚩 烧虾虾

🌈午时无限时放题 $298

记得可以喺配料柜里面装大量嘅蒜蓉辣椒同埋牛油🧈

甜品方面,除咗有蛋糕之外,仲有各式各样嘅雪条~
~食完成圈落嚟想唔肥都难😫