2024-01-12
豪食旺角日本黑毛和牛放题୨ෆ୧┈┈┈┈┈┈┈┈୨ෆ୧星期一至星期四 $898星期五、六、日及公众假期及前夕 $918天气冻当然要去shabushabu啦(*¯︶¯*)个人通常都系去日式放题,呢间旺角shabu就可以食240分钟,非常疯狂😝最适合同朋友去食翻餐我地呢次庆祝 就叫左D4餐➡️日本黑毛和牛,澳洲M5和牛,黑豚肉,美国进口牛肉,龙虾,牛肩胛,鲍鱼,朝日啤酒等...全部任食,更有刺身+寿司+海鲜+烤羊架+烧物+扬物+自助吧+清酒 全部任意叫日本A4黑毛和牛肉质都好靓,油脂分布平均带粉粉的肉色,我地encore左好多碟🤤入口软滑,入口无油腻感,其实高级和牛放入汤底,稍微变色就可以食啦,暖笠笠最适合冬天食;另外就系竟然有龙虾食,鲜甜厚肉,我同朋友都叫左2次🥹另外都有刺身我地叫左三文鱼,吞拿鱼,虾同带子等都非常新鲜,特别推介赤虾够鲜甜👍🏻出去食都要健康下🙈,值得一提面选择除咗普通面,系有菠菜面紫薯面等💜,系健康高纤维之选,朋友少食菜都觉得好好味🥬!甜品朋友拿左红豆鲷鱼烧雪条同Haagendazs家berries雪糕,够冻无融;我就拿左减肥都可以食的原条芒果雪条🤤原汁原味,够甜又实际无过多
୨ෆ୧┈┈┈┈┈┈┈┈୨ෆ୧
星期一至星期四 $898
星期五、六、日及公众假期及前夕 $918
甜品朋友拿左红豆鲷鱼烧雪条同Haagendazs家berries雪糕,够冻无融;我就拿左减肥都可以食的原条芒果雪条🤤原汁原味,够甜又实际无过多添加糖,平日放题好少见,有惊喜!🥭
整体每一款食物都新鲜高质素,选择都比平日放题多值回价钱,可以一去再去!