2023-10-16
啱啱由欧洲返黎 每日都系面包又干又冻 好挂住香港打边炉同放题呀🥹 所以我就即刻谂起八幡屋 一次过满足我两个愿望 同埋佢做紧半价 所以就食够4个钟 包左刺身 和牛 生蚝 海鲜 甜品 仲有好多熟食慢慢叹😋首先刺身就有我最钟意嘅赤虾同带子🦐每款刺身都新鲜肥美 任叫任食 好鲜甜 另外天妇罗亦有好多选择 我觉得最值得推荐系金针菇天妇罗 好似一条裙 边边超脆 入面仲有汁添 最估唔到系平时酒店自助餐先有嘅生蚝 呢度都系任叫任食 我地食左一打质素都维持到 相当唔错 🦪入到戏肉就系打边炉🍲 我地拣左猪骨汤底 清清地唔会太咸 虽然火锅料劲多选择 但系我地叫得D4餐 梗系狂食A4黑毛和牛先啦 果然脂肪分布平均 入口唔油腻 但就入口即溶 但系澳洲M4牛都值得一试 相对佢会再肥少少 钟意食肥d 嘅朋友就啱 黑豚肉片爽口柔软 食极唔厌 🐮 另一个重点就系海鲜 一d 都唔菇寒咁可以任叫鲍鱼 扇贝 海虾 蛏子 再加埋自助餐型式同qr code 落单的熟食 真系要240分钟先够时间慢慢品尝 食完仲有甜品 同雪糕 D4餐系包左Häagen-Dazs 任食 样样都好食 样样都想试 值得各位大胃王黎挑战 👍🏻🍽️八幡屋涮涮锅📍
🍽️八幡屋涮涮锅
📍旺角弥敦道628号琼华中心12楼