2010-09-13 159 浏览
最近,买完外卖经过苏杭街,见到呢间佳记最多人喺出面等!相信系好食夹大碟,所以经常都咁多人!就连我帮衬果日╴出面都起码 20 人等位或外卖。我睇吓个餐牌,超值午餐:外卖 $25 / 堂食 $28 送热饮或例汤,几抵食㖞!当日超值午餐包括:洋葱猪扒肠仔饭、黄金虾仁炒饭、干炒猪颈肉公仔面、红烧豆腐火腩饭、瓜粒鸭脾汤饭....... 真系令人垂涎!我的超值午餐:黄金虾仁炒饭 + 例汤 ( 外卖 $25 ) 黄金虾仁炒饭 以鸡蛋、虾仁、葱粒、粟米一齐炒,炒得干身,仲成盒满。一打开饭盒,已经闻到好香,咸味恰到好处。骤眼睇好似唔觉有虾仁,其实唔多,一食落淡而无味,无计啦!雪藏虾仁始终平过新鲜虾;即时令到成个炒饭失色!粟米份量亦唔少,又甜又爽!例汤 - 花生眉豆鸡脚煲唐排汤煲得够耐,算浓,只系咸咗些少!仲有花生眉豆食,两者煲得够腍!
最近,买完外卖经过苏杭街,见到呢间佳记最多人喺出面等!

我的超值午餐:黄金虾仁炒饭 + 例汤 ( 外卖 $25 )

黄金虾仁炒饭

例汤 - 花生眉豆鸡脚煲唐排
黄金虾仁炒饭 + 例汤
2010-09-09
5 分钟 (外卖自取)
黄金虾仁炒饭 + 例汤
  • 黄金虾仁炒饭