突然好想食pizza, 但又唔想食pizza hxx成日都听见呢间野个名, 咁就试下喇~系28/2/2009 前都有优惠, 外卖自取平50%, 真系极之吸引ar~所以我就买左2 个批 + 2 个粉, total 都系$184, 5 个人食~ 服务 呢间分店得2 个职员, 即使我早左去拎, 佢地都可以系20 mins 后完成, 仲要味道不错, 又无话唔够热或者整唔熟, 效率好高, 礼貌又好~ 值得一赞~pizza 12" 厚批 半分天下 : 香辣多宝 + 啖啖肉 - 每样一半, 香辣多宝唔系好辣, 少少辣la~ o岩哂我, 批底意料之好松厚, 仲好过pizza hxx boo~ 啖啖肉, 真系啖啖都系内, 味道唔太浓, 2 个味都好钟意~ 超级多宝 : 真系好多料, 多到都唔知食左乜入口, 不过同上面果2 个味相比, 就差ddd~ 如果再有优惠, 我会系食番上面果2 个味~意粉 吞拿鱼蘑菇螺丝粉 : 味道... um... 本身个芝士味唔够浓, 所以只觉一般, 不过吞拿鱼就十足~ 肉酱意粉 : 又系好味过pizza hxx, 唔太浓, 又唔太酸, 刚刚好, 如果大家去食的话,
突然好想食pizza, 但又唔想食pizza hxx
成日都听见呢间野个名, 咁就试下喇~

pizza 12" 厚批

意粉

肉酱意粉 : 又系好味过pizza hxx, 唔太浓, 又唔太酸, 刚刚好, 如果大家去食的话, 不妨一试~

总括黎讲呢间野不错, 我会再帮衬~ 只系地方唔太就脚~ 如果多几间分店同卖多d 广告, 应该可以越做越大~ 同埋暂时只限外卖, 无堂食, 有少少失色, 因为拎走再揾地方食, 实无即叫即整趁热食咁好~
因为赶住拎野, 所以只系快拍... 唔好意思~^^"
正~ 上面半分, 下面多宝
正~ 上面吞拿, 下面肉酱