2022-11-12 623 浏览
冬天最爱嘅就系边炉🫕贪佢方便,想食乜就食乜,渌一渌就食得,又好味😋最近食左一间比较隐世既火锅店🍲而且性价比都颇高,想推荐俾大家🤭🤭呢间餐厅位于食肆林立既山林道,属于楼上舖,位置唔算易揾,有啲似私房菜既感觉☺️入到去原来都几多人食,灯光唔系超级光猛,但系坐系度几舒服既感觉☺️我哋点左佢地既王牌套餐,先食佢地个鸡煲,然后再转任食火锅🍲鸡煲呢个鸡煲除咗鸡肉仲有鲍鱼,系鲍鱼呀😝😝🤩🤩真心推介🤤🤤鸡煲整体唔会死咸、浓味,但系又出奇入味又好食,鸡肉又唔会太鞋,比较嫩滑,而且好有走地鸡既鲜味😋😋佢哋配菜方面有利用番薯加入鸡煲,呢个真系第一次见☺️☺️但系好食既👍火锅🍲加入汤水转做火锅之后,店员就即刻为我哋奉上三碟肉,包括牛肩胛肉🥩牛小排黑豚肉认真高质🤤🤤d肉系order形式,出面就会有个自助吧拎啲火锅配料,款式都有颇多,基本上大家要食嘅都一定有🤭🤭仲有雪糕甜品饮品方面就由佢哋自家制嘅清润糖水给凉茶,仲有市面一般嘅罐装饮品及啤酒🍻种类都算好多👍👍朋友见隔篱枱order咗几转生蚝🦪忍唔住都order咗半打😍😍$8.8一只,性价比都好抵😝😝佢哋好似而家like 社交平台仲有优惠,大家有兴趣可以去试吓🥰📌 熊本牛锅

我哋点左佢地既王牌套餐,先食佢地个鸡煲,然后再转任食火锅🍲

鸡煲
呢个鸡煲除咗鸡肉仲有鲍鱼,系鲍鱼呀😝😝🤩🤩真心推介🤤🤤

火锅🍲
牛小排
黑豚肉
仲有雪糕甜品

📌 熊本牛锅 (永胜商业中心) (尖沙咀)
尖沙咀山林道21号永胜商业中心2楼A号舖

#熊本火锅 #王牌套餐 #任食火锅 #山林道美食 #美食推介 #高质靓料 #hotpot
2022-11-07
  • 牛小排