2017-03-27 284 浏览
自从麦当劳宣布三个包要下架之后, Facebook被洗版几日.  之后立即推出三款新既My Signature Collection系列, 不禁令人有所期待. 星期六中午收工就决定去买黎试试, 话就话有得你自由配搭, 不过我见D人都系指住广告果三个黎叫. 拣都冇拣过. 系唔系因为宣传不足呢?不过我自己都系叫左个芝味蘑菇安格斯, 因为觉得佢既配搭几好, 我又样样岩食. 一打开, 个外皮面包真系好令. 有光泽又饱满.  好过之前果D巢皮包. 不过D生菜反而好老, 又巢又黑. 唔多新鲜. 牛肉同食足三两感觉差唔多. 不过个蘑菇汁有少少怪, 唔多MATCH个包. 苦苦地. 我仲幻想佢会系肯X基果只蘑菇汁添. 整体黎讲都系足三两好食D.

2017-03-25
5 分钟 (外卖自取)