呢度有好多香港本地同埋独家进口嘅北欧 #手工啤,有嚟自挪威、英国、荷兰等地方。而且装修都几有特色,好似一个缤纷嘉年华咁。吧枱上面有个回旋木马嘅布置,仲有 28 个啤酒龙头,随时可以试到好多款手工啤!我同老公去𠮶日,撞正有好多人睇 #Rugby7,气氛超好 🎪🏉 我哋试咗两款 #啤酒,一款叫 Sour City (Tap 2),系苏格兰嘅酸啤,有热情果同粉红番石榴嘅味道,入口微酸。另一款叫 Lorita (Tap 6),系挪威嚟嘅,有微微百香果味,比较之下,我同老公都钟意呢杯手工啤嘅味道同口感多啲 😋 除咗啤酒,呢度嘅食物都几吸引!我哋试咗招牌芝士汉堡 (Signature MH Cheese Burger),个牛肉汉堡多汁,加埋松软嘅面包同自家制嘅芝士酱,仲有新鲜蕃茄同生菜等 #好食!仲有一尺长嘅炸鱼薯条 (Foot-Long Fist & Chips),个鱼外脆内嫩,一口咬落去香脆有汁!最后我哋仲叫咗焦糖香蕉烟肉多士,因为 Waffle 机坏咗,所以变咗做多士。个香蕉上面有层焦糖,再加埋烟肉、多士同糖浆,咸咸甜甜,就好似食紧个早餐咁 🥞🥓

Lorita、Sour City 酸啤

炸鱼薯条 (Foot-Long Fist & Chips)
焦糖香蕉烟肉多士
Lorita、Sour City 酸啤
炸鱼薯条 (Foot-Long Fist & Chips)
焦糖香蕉烟肉多士