2011-06-24 19 浏览
因为之前在团购网上买左他们的$29 叹原价$58的花胶杏汁猪肺汤,所以今日下午六点钟去左饮,坐下后取出优惠券就听到个侍应叫特价既花胶杏汁猪肺汤,当时不以为意,但汤一上时只见汤不见渣,图片所见的是未饮前用汤匙捞上来的渣,试一口汤杏汁的味很浓但就非常咸,本来都算了,但刚好隔离枱用正价叫左同一款的花胶杏汁猪肺汤,我一看,哗!点解差别咁大,我的水汪汪得一旧花胶,隔离D花胶都浮晒出汤面,起码都有两三旧,D猪肺我的是碎湿湿,隔离的就一件件约1吋X2吋左右大件,虽然系平左一半但我都无稔过差别咁大,我都知你比一半钱就唔好要求咁多,但系我之前都有买其它优惠去食,人地都无将货就价,都好有份量,我估唔到一间咁出名的店居然会咁做,如果系咁不如唔好做特价,又要做又要将货就价。仲有D侍应D态度都唔系咁好,我问洗手间系边,佢眼尾都唔望我一眼就挥手一指,态度真的好有问题。

2011-06-16