2008-04-30 23 浏览
昨晚难得即庆约到J小姐食个晚饭.地点当然要就佢啦.最终佢拣去烧扒屋. 由于朋友好多都唔食得...所以净余选择唔多,但系唔多选择之中又有好多冇货,冇得食.我地3个人叫一个什扒餐伴薯菜,一个牛扒餐伴薯和酱XX骨伴沙律. 2个扒餐份量都几多,什扒餐堆到似一座山.而个牛扒餐亦都好多块,但我宁愿块牛扒细块D,但厚身D 会更好味.伴碟的什菜冇味的.至于个XXX骨,味道都OK....但唯独个沙律劲唔OK. 所有生果/蔬菜(根本食唔出系乜,除薯仔)都被西芹D味盖过晒.好难食.是晚可能系星期二,所以全晚都坐唔满客.但我地食紧中途黎班人好鬼嘈,气氛即刻好似变荼餐厅咁.另全晚都有好多蚊滋飞黎飞去,仲有一只不速之客~大皇蜂. 所以环境同干净都要扣点分.