越黎越少酒店有提供生蚝,如果仲要系即开既话,真系买少见少。身为一个蚝魔,对生蚝既欲望系无穷无尽,平时出街食一两只,完全满意唔到黑洞般既胃,正所谓到喉唔到肺😂但系如果食多几只真系好贵丫,闲闲地都$4-50只,要食到劲满足既话,就要揾任食。食生蚝我偏爱有海水味同爽口,所以即开生蚝会较为适合。如果酒店buffet又有即开生蚝,呢加都要成$6-700,仲要劲多人排队等拎2只咁样,拎到都冇晒心机🥲终终于俾我揾到呢间餐厅。每逢星期六、日、公众假期都会有Oyster Lunch: 甜品 + 即磨咖啡或茶]✧自助生蚝沙律吧 $398➕配烤加拿大牛板腱、薯条及季节蔬菜 +$40/ 黑豚扒+$30/ 鲷鱼柳+$20/ 野菌忌廉扁意粉 +$10✦ ⋆ • °‧ ࣪ ☾ ⋆ • ⋆ ✦ • ⋆ ☆⋆ • ✦ ⋆ • ⋆ ☾ ࣪‧ °• ⋆ ✦生蚝都已经有成三款,见店员系Keep住系度开,摆满晒系个盘到俾你随时拎🥰✧ France La Deesse Blanche✧ FR Special Isigny✧ L'Huitre de Normandie其余有沙律bar同汤,但我已经唔记得系咩😂因为真系劲食生蚝,轻轻食左
[3小时即开生蚝任食🦪无限refill唔洗等⌛️]

每逢星期六、日、公众假期都会有
Oyster Lunch: [Salad Buffet + 餐汤 + 甜品 + 即磨咖啡或茶]
✧自助生蚝沙律吧 $398

✧ France La Deesse Blanche
✧ FR Special Isigny
✧ L'Huitre de Normandie
其余有沙律bar同汤,但我已经唔记得系咩😂因为真系劲食生蚝,轻轻食左差唔多30只😋

不得不提系,加多$40就有果块牛扒同薯条,系好食兼Juicy既!当日我朋友嫌啲薯条有啲㶶,佢地二话不说即刻炸过俾我地!✨真心系劲推!!✨