2018-10-30
呢轮天气一早一晚确系凉左,"边炉精"又温馨提示系时候去动,今晚黎到火锅重镇区,话呢间坐得舒服,价钱吸引㖞火锅组合价钱有3种,最贵都唔过3百,我地选择B餐每位$238,任饮任食长达3小时,超长时间可以慢慢叹未开始火锅前,先送上呢盘刺身拼盘,味道几鲜甜,份量作为头盘就岩岩好饮品出去自己拎,有汽水,竹庶汁/酸梅汤; 仲有红/白酒火锅当然要先选汤底,呢度款式多达成十几款火锅又唔想太热气,就选择清热嘅香茜皮蛋鱼片汤,大量香茜加埋马蹄,皮蛋,茶瓜,又清又甜!呢个海鲜拼盘有5款海鲜,今晚有龙趸腩,海虾,青口,大蚬及帆立贝龙趸腩鱼皮充满胶质, 鱼肉几滑!帆立贝烚完都唔会韧,一口一只岩岩好!靓牛肉肉色确靓仔,脂肪分布比例适中烚几秒就食得,肉味唔错,好快已经比我地KO晒!招牌三宝丸 : 虾丸/牛丸/鲮鱼球手打味道系唔同D,零舍有口感而系呢张柯打纸上嘅火锅食材系任食,选择何其多,唔怪之得要比3个钟客人用餐时间百花酿油条唔系好多火锅店有,呢度见到仲唔即刻柯打咩?! 虾胶爽口; 油条索汤;唔错嘅组合友人见到有鲜鲩鱼卜立即展现心心眼,今晚可以尽情食仲有其他蔬菜,水鱿, 木耳, 猪红, 黑栢叶,竹胜,牛丸,响铃,
饮品出去自己拎,有汽水,竹庶汁/酸梅汤; 仲有红/白酒
火锅当然要先选汤底,呢度款式多达成十几款
龙趸腩鱼皮充满胶质, 鱼肉几滑!
帆立贝烚完都唔会韧,一口一只岩岩好!
靓牛肉肉色确靓仔,脂肪分布比例适中
烚几秒就食得,肉味唔错,好快已经比我地KO晒!
招牌三宝丸 : 虾丸/牛丸/鲮鱼球
手打味道系唔同D,零舍有口感
友人见到有鲜鲩鱼卜立即展现心心眼,今晚可以尽情食
仲有其他蔬菜,水鱿, 木耳, 猪红, 黑栢叶,竹胜,牛丸,响铃,猪肚,鳝片等
因为食材唔错,我地系咁食.........未到3小时已经顶唔住,宝哥.......你好嘢!!