2017-07-19
同一个布甸狗fan表姐去食, 本身无抱太大期望, 顺住门口沿楼梯到餐厅正门, 感觉由铜锣湾闹市去左个卡通乐园, 一大只布迪狗同无死角全部布甸狗主题墙纸连天花板都系佢地, 另我依D五太钟意卡通ge人都觉得几Q, 想扮下可爱影下相ge我地点左相里面两个餐, 原因系依个餐送黄色个只布甸狗造型杯, 可以食夹拎埋返屋企一个系芝士罗勒叶番茄义大利粉, 另一个系白汁菠菜意大利粉, 两个黎计, 个人比较钟意番茄个一个, 本人比较钟意食芝士但系又好容易觉得'溜', 番茄做左个中和左右, 有芝士味之余, 又开胃, 刚刚好另一个其实都唔差, 假如五咁怕'溜'嘅朋友可以试依个, 老实讲依个个芝士去同个面一齐煮同番茄个个topping上面黎比芝士味更浓同香, 所以都值得一试食物份量望落去无多, 但系因为系芝士加埋有个餐包, 其实都够晒饱