餐厅: 無肉食 (洗衣街)
资讯:

餐厅: 無肉食 (洗衣街)
资讯:

2018-02-02 1465 浏览
-🦄无肉食🙅🏻‍♀️🐷🐮🐔🙅🏻‍♀️-自助午餐HKD68Rating🌕🌕🌕🌕🌑-今日晏就来左呢间素食既自助餐店到食 $68一个人唔洗加一食晏 其实超级无敌赶 我食左30分钟就要走🤷🏻‍♀️😛 但呢30分钟就食到我超饱🤰🏻🤰🏻🤰🏻 菜式选择都几多 唔同既瓜菜都有 沙律bar我最爱 有炸物 甜品 有汤//红米饭//粥//糖水etc❤️😆 最吸引系个红菜头 所以我都食左比较多😹汤都好清甜🥣仲有纯素既蛋糕🍰糕点🥧甜既咸既都有 味道唔差 啲菜都唔油都ok🥦🥒🌽🍅总而之系好赶但又好饱咁赶返去上堂🤥🤥下次唔赶会再来食😛😆🙃呢间compare with 走肉朋友会有更多选择🤓但呢间就真系好多人 大家想食订位会好啲 walk in就算2个人都难入🤗🤗🤗🤧🤧
🦄无肉食🙅🏻‍♀️🐷🐮🐔🙅🏻‍♀️
自助午餐HKD68